Palma XXI s’adhereix al protocol per a l’impuls del Parc Agrari

Palma XXI s’adhereix al protocol per a l’impuls del Parc Agrari

Avui s’ha formalitzat l’adhesió de Palma XXI al Protocol General d’Actuació per a l’impuls del Parc Agrari de Palma. D’aquesta manera, Palma XXI es converteix en la primera entitat no agrícola que entra a formar part d’aquest protocol.

Des de fa tres anys Palma XXI treballa en el suport i l’impuls al Parc Agrari amb l’organització de xerrades amb les associacions de veïnats i estudiants de la zona. També ha promogut estudis de recerca sobre els valors culturals i fet feina en col·laboració d’institucions com l’Hospital Universitari de Son Espases, l’Ajuntament de Palma o la UIB. A més, l’associació es va constituir com a entitat de custòdia i forma part de la xarxa balear.

“Els acords de custòdia faciliten el contacte entre propietaris amb terres en desús i pagesos, i ja es compta amb un acord de custòdia agrària en actiu que ha permès reactivar l’activitat agrícola a una finca de Son Sardina”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Lluïsa Dubon.

“Amb aquesta visió transversal entre l’activitat i la cultura agrària, el paisatge, l’urbanisme, el patrimoni cultural i la vida saludable, Palma XXI s’incorpora al protocol del Parc Agrari”, ha afirmat Dubon.

Han assistit a l’acte de signatura Mar Mas, per part de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació; Ramon Perpinyà, Neus Truyol, Gabriel Horrach i Nicolau Cañellas, per part de l’Ajuntament de Palma; Jaume Vadell, de la Universitat de les Illes Balears; i Lluïsa Dubon i Juanjo Suárez, en representació de Palma XXI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *