Lluita contra la contaminació acústica

Lluita contra la contaminació acústica

La Llotja pel dret al descans i a la ciutat

¿Puede alguien imaginar o sostener que es una sociedad “a escala auténticamente humana” aquella en la que se pide el sacrificio del descanso, el sueño y a tranquilidad de cientos de vecinos para que otros miles ocupen ruidosamente calles y plazas por puro placer e interés privado, durante la noche y la madrugada? ¿Qué clase de humanidad inspira ese modelo?

Fèlix Pons

Al·legacions presentades com a advocat dels veïnats de La Llotja davant el Tribunal Suprem

Una de les problemàtiques més importants que es dóna a la Llotja, per ser una zona residencial al que es dóna un ús turístic i comercial, és la relacionada amb el renou. Amb l’objectiu de posar fi a la situació de contaminació acústica mantinguda des de fa anys els veïnats de la Llotja s’han mobilitzat de manera constant al llarg del temps. De fet, aquest tema ha estat, durant més de 20 anys, motiu d?enfrontament entre veïnats i restauradors/comerciants.

Els primers defensen una disminució del renou produït pels clients dels nombrosos bars i restaurants de la zona, el dels treballadors quan acaben les seves jornades laborals els vespres, el dels camions de recollida de fems de matinada, etc. En definitiva, els veïnats de la Llotja volen que es prioritzi el benestar dels residents de la zona i poder gaudir, així, del seu dret al descans.

Feli Marcos, una lluitadora pel dret al descans dels veïnats

Per la seva trajectòria de lluita pel dret a la ciutat, al descans i a la salut, enguany Palma XXI va nomenar Sòcia d’Honor a Feli Marcos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *