Entregam a les institucions signatures del Manifest contra els megacreuers

Entregam a les institucions signatures del Manifest contra els megacreuers

Una representació de la trentena d’entitats que conformen la Plataforma contra els megacreuers hem entregat avui les signatures recollides en suport del Manifest per limitar aquest model de turisme insostenible a escala ambiental, social i econòmica.

La campanya, que es va iniciar fa poc més d’un mes, ja ha aconseguit el suport de més de 10.300 persones, a més de gairebé 40 personalitats reconegudes del món de la cultura, la política, el món empresarial i les ciències.

Fent la ruta inversa que fan cada dia milers de creueristes hem entregat les signatures, juntament amb una carta adreçada als principals responsables polítics, a l’Ajuntament, el Consell de Mallorca, l’Autoritat Portuària i el Govern de les Illes Balears. A la carta, que hem registrat a cada una de les institucions, exposam les demandes concretes del Manifest i sol·licitam una reunió urgent per abordar-les.

Hem convocat una roda de premsa al final del recorregut, davant del Consolat de Mar, a la que hem donat a conèixer la propera acció de la plataforma: l’organització d’una jornada internacional sobre turisme de megacreuers, a la que participaran experts d’Itàlia, Alemanya, Bèlgica i Espanya. La jornada tindrà lloc el 26 de juliol al Centre Flassaders.