Ens reunim amb el director general de Formació Professional

Ens reunim amb el director general de Formació Professional

La presidenta de Palma XXI, Lluïsa Dubon, i Juanjo Suárez, el nostre coordinador de projectes, es varen reunir ahir amb el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni  Baos.

Durant el transcurs de la reunió des de Palma XXI vàrem plantejar la possibilitat de posar en marxa a Mallorca una formació específica en agricultura ecològica amb la finalitat de contribuir a donar impuls a la diversificació econòmica de l’illa. Això  tindria impactes molt positius per al projecte de desenvolupament del parc agrari de la zona nord de Palma, amb el que col·laboram.

En aquest sentit, i en paraules d’Antoni Baos, “es tracta d’una proposta molt necessària, atès que s’ajusta a una de les línies estratègiques del Govern quant a creació d’oferta d’FP dins la família professional d’Agrària. És per això que treballarem perquè a l’oferta formativa del curs 2022-2023 s’hi incorpori un nou cicle formatiu de grau mitjà de Producció agroecològica, ja que facilitarà més oportunitats de feina i contribuirà a la diversificació, al km 0, a l’economia circular i al medi ambient”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *