Palma XXI publica “La ciutat en resistència”

Palma XXI publica “La ciutat en resistència”

A les portes de les festes patronals l'entitat publica per tercer any consecutiu aquest Anuari de Palma, un recull dels principals esdeveniments del 2022

A un acte a la Biblioteca de Cort, l’associació Palma XXI va presentar ahir el seu Anuari de Palma. Aquest és el tercer any que l’entitat recull a una publicació, amb el títol “La ciutat en transició” els principals esdeveniments relacionats amb Palma durant 2022.

A través de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació i l’anàlisi de l’entitat, el llibre recull els canvis i propostes urbanístiques, els fets relacionats amb l’evolució econòmica, les iniciatives (des de l’Ajuntament i les entitats) ambientals i ecologistes i els esdeveniments socials i culturals que han marcat la vida de la ciutat durant 2022.

El nou Pla General d’Ordenació Urbana i de Mobilitat Sostenible, la inauguració de l’eix cívic de Nuredduna i el bosc urbà de la Riera, el començament de les obres al passeig marítim o al parc de la mar, els projectes del Trambadia, els problemes per accedir a habitatge, les desigualtats socials, les dificultats del petit comerç i l’impacte del turisme i la gentrificació sobre la ciutat i les mobilitzacions ciutadanes són alguns dels temes que es recullen i analitzen a “La ciutat en transició”. A cada secció també s’inclouen articles que aprofundeixen i analitzen les principals fites de l’any que acaba de concloure, des d’una perspectiva crítica.

A l’acte han intervingut:

🗣Cristina Llorente, arquitecta i presidenta de Palma XXI: transició social🗣Maria Gómez, arquitecta i membre de la junta de Palma XXI: transició urbanística
🗣Jaume Garau, psicòleg i vicepresident de Palma XXI: transició econòmica
🗣Lluïsa Dubon, doctora en Antropologia i membre de la junta de Palma XXI: transició ecològica i de mobilitat

📚Si alguna persona està interessada en adquirir un exemplar pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu info@palmaXXI.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *