La revista Ciutat s’editarà en paper

La revista Ciutat s’editarà en paper

Palma XXI dona així una passa més en el seu projecte de comunicació​

Palma XXI, editora de la revista Ciutat, ha llençat avui una campanya de subscripció a la seva publicació en paper.

La rebuda de la revista ha estat molt bona i ara, ens decidim a fer una passa més en el projecte: començar a imprimir la revista en paper,  una proposta que molts i moltes ens heu fet. Per a poder oferir una revista amb encara més qualitat i continguts, passarem a editar-la bimensualment.

La revista, que va néixer el juliol del 2020, s’ha publicat fins al moment en format digital i​ amb ​una ​periodicitat ​gairebé ​mensual. Al llarg dels seus 12 números s’han abordat infinitat de temes, des de perspectives molt diverses: la mobilitat, l’urbanisme, la literatura, les lluites ciutadanes, els projectes controvertits, la gestió municipal, etc.

Una trentena d’articulistes han escrit per Ciutat, aportant les seves valuoses mirades sobre Palma des de l’urbanisme, la història, la política, la cultura, la societat civil, etc. Hem entrevistat a desenes de persones (experts, portaveus del moviment social i veïnal, representants polítics, etc.) per recollir les seves veus, opinions i propostes sobre temes diversos. 

Amb aquesta nova passa, la revista Ciutat, ​continuarà parlant de propostes pel model de ciutat, turistització, gentrificació, iniciatives dels barris i les entitats ciutadanes, etc. “Esperam que la ciutadania, des de les entitats cíviques i veïnals, l’acadèmia, l’administració pública o el sector privat ​segueixin considerant Ciutat com una plataforma d’expressió i difusió de les seves idees i propostes de model de ciutat”, explica Dubon, “un espai per exposar temes que ens afecten des de mirades diverses, amb vocació multidisciplinària”.

La subscripció anual a la revista té un cost anual especial pels socis i sòcies de Palma XXI, de 30 euros. Per a les persones no associades, el cost és de 40 euros; i s’ofereix una promoció especial per nous socis: per 80 euros s’inclou la quota anual i la subscripció anual a la revista. La subscripció inclou l’entrega a domicili de 5 números de la revista en paper, a més de la publicació especial “Anuari de Ciutat” el mes de gener.

“Perquè som un mitjà de comunicació plural i participatiu, crític i analític, de la societat civil… subscriu-te a Ciutat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *