Treball de fotografia realitzat per Eduardo Miralles com una mostra dels molts detalls arquitectònics que Palma amaga. Solament estan a la vista del que passeja per la ciutat, sense presses i amb molta curiositat, admirant el treball dels nostres avantpassats.

Eduard Miralles va néixer a Felanitx ja fa uns anys. Des del 1980 està especialitzat en fotografies de paisatges, arquitectura i viatges. Ha fet col·leccions de fotos d’una bona part del món; països com Afganistan, Índia, Pakistan, Maldives, Iran, Turquia, Líban, Síria, Egipte, Kènia, Sud-àfrica, Marroc, Nova Zelanda, Rússia, Finlàndia, Jamaica, Nicaragua, Guatemala, Bolívia, Uruguai i Argentina.

Els darrers anys s’ha centrat a fotografiar el paisatge de Mallorca, reflectit en llibres com Dragonera centro y origen, que s’ocupa de l’amenaça d’urbanització, acció de la qual està mot orgullós. Sobre Palma cal destacar: Palma Ciudad de patios y Patios de Palma.

Ha fet un seguit important d’exposicions individuals de les quals destacam una sobre la Índia, o sobre els patis de Palma, o la que va fer sobre els paisatges de Mallorca. Ha participat en altres exposicions col·lectives com Memòries urbanes, Paisatge i Arquitectura o Fotografia a Balears.

També ha treballat com a càmera de TVE als documentals: La aventura humanaLos tres anillosRegata vuelta al mundo i Longitud, latitud.

De la fotografia d’Eduard Miralles, Basili Baltasar ha dit: “Sus fotografias- ese punto de vista tierno y majestuoso- nos recuerdan cómo nuestra generación aprendió a mirar el mundo“.