La proposta de la creació d’un Parc agrari a la zona nord de Palma és una iniciativa de l’administració municipal i autonòmica. Aquest projecte de Parc pretén cercar la conciliació d’aquest espai, sotmès a fortes pressions urbanes, i introduir un nou progrés mitjançant la innovació en el sector agrari.

Des de Palma XXI volem contribuir al desenvolupament del Parc agrari de Palma Nord mitjançant acords de custòdia del territori amb la participació de veïnats, pagesos i del conjunt de la ciutadania.

Entenem que la figura de Parc agrari és una eina important i que cal impulsar per la seva extensió agrícola (com a rebost de Ciutat), ambiental (com a adaptació als efectes del canvi climàtic) i identitària (per la seva rellevància històrica i cultural).

En la situació actual, el Parc agrari és una oportunitat per aconseguir fer de Palma una ciutat més verda, més humana i més propera als ciutadans.     

La huerta de Palma

El diari Última Hora publica aquest extens reportatge sobre el parc agrari de Palma, un projecte de custòdia del territori impulsat per Palma XXI.

12/07/2020